Hangzhou Rebon ormarića Co, Ltd

Hangzhou Rebon ormari Co, Ltd je jedan od najatraktivnijih profesionalnih kuhinjski ormarića proizvođača u Kini,

Dom > Vijesti > Sadržaj
Zato čvrsto drvo ormara tako skupo?
- Nov 30, 2017 -

Danas, sa postupno zrelost vlade industrije, ljudi su sve zahtjevnije na ukupnu vladu koja odražava na kvalitetu života. Trenutno vlada na tržištu, mnoge vrste ormara, brand je previše brojne da spomenuti, posebno najveću vrijednostkruto tijelo drvo ormara, drveni ormari Zašto tako skupo?

Solid Wood Kitchen Cabinets

1, čvrsto drvo ormara odabir

Visoko kvalitetnikruto tijelo drvo ormarau izbor vrlo strogi. Uglavnom se koristi za Drveni ormar drvo hrast, javor, orah i trešnja drvo, većina domaćih poznatih brandova uvezena iz inozemstva te drveta, ili čak i globalno zbirka, kako bi se osiguralo dovoljno. Ove šume mora biti na zraku najmanje dvije godine, tako da sve vrste stanica unutar drveta može potpuno umrijeti i sadržaj vode drva je sveden na minimum. To je posebno važno za ormare koji su sve masivno drvo, zbog zabrinjavajuće pucanja ormare. Razlog zašto deformacije, uglavnom zbog unaprijed vrijeme sušenja je prekratak drva, sadržaj vlage nije strogo kontrolirano, stoga, samo sadržaj vlage sirovina na minimum, kako bi se osiguralo stvarno visoke kvalitete drvo ormara. Odabrano drvo je potpuno u skladu s europskim ekološkim zahtjevima, sadržaj formaldehida je gotovo nula.

2, čvrsto drvo ormara obrada tehnologija

Kruto tijelo drvo ormara obrade uvezene opreme uvezena. Vrhunska oprema i tehnologije kako bi osigurali kvalitetu čvrsto drvo ormara, neke od tehnologija je korištenje ručno rezanje i isklesan rukom i polirani. Postoje mnogi obrasci crte iznad ormara su Izrezbaren od iskusnog učitelja, pune i Europske srednjovjekovne aristokratske jedinstveni klasični stil, neki čak i imaju velike nezavisne totem skulptura izvan namještaja, te ručno izrađene čvrste rezbarenje drveta je također vrlokruto tijelo drvo ormaraVažan dio je simbol snage.

3, čvrstog drva ormari dizajn

Dizajn dobarkruto tijelo drvo ormara, iz odlične dizajneri na Europski dizajn kulture, jasnog razumijevanja, i to u velikoj mjeri ogleda se u dizajn detalja i pojedinosti o integraciji sa kabinetom. Odlična kuhinja dizajn pokazati umjetničke i kulturne vrijednosti, dok je postavljanje off identitet vlasnika i društvene vrijednosti, koji je postignut od strane običnih brand dizajneri.

Svaki član obitelji visina, osobine ličnosti, preferencije se razlikuju. Izvanredan dizajneri mogu dizajnirati odgovarajući ormar za vaš dom temelji se na karakteristike članova vaše obitelji. Postići ukupnu koordinaciju kuhinji svaki proces, i stvoriti dobar obiteljski ugođaj, jaka atmosferu života.

4, svjetski top hardver pribor

Hardver je vrlo bitan dio vlade, izgleda malo kao ljudski kostur zglobova, utječe na vijek ormari i fleksibilnost. Kao što su kvaliteta spojnica ali nije lako dovesti do deformacije vrata, rezultira ormari prekidač neugodnosti; Drugi primjer, konektor okvir okvir povezivanje odlika je dobro ili loše, utječe na stabilnost korištenje ormarića. Opće high-end ormari su uvezeni hardverski pribor, cijena je više od 10 puta domaće hardvera.

5, ukupna funkcija izvrsnosti

Kruto tijelo drvo ormara u ukupni funkcionalni oblik također izvrsnost, utjelovljuje humani dizajn koncept svugdje. Skriveni riža bačve i otpad limenke smeće sortiranja ormari i druge vlade naprava sve radimo, moderne napa u prekrasan starinski hauba poklopac. U isto vrijeme, rasvjeta moderna tehnologija savršeno integriran u cjelokupni dizajnkruto tijelo drvo ormara, tako da klasični šarm i moderne svijetlo umjetnosti savršenu kombinaciju. Središnjem otoku postavljena na Pokaži otvorene kuhinje kao i veliki šarm, ali i izvedem luksuz čvrstog drva ormari i atmosferu. Ukratko, kruto tijelo drvo ormara i kao izvrsnu radi umjetnosti, ali i oprezan izgled vaše životne potrebe, i nastojati da se učinkovito koriste kuhinja, poboljšati proces rada racionalnosti, kuhinja život kako bi se postigla više zgodan, ugodan i lijep situaciju.

6, rizik poslovanja

Kruto tijelo drvo ormaranaglasiti ukupnu jedinstvo ukupni prilagođeni ormara su prema vlasnicima stambenih područja, potražnje, personalizirano prilagođavanje, u slučaju pogreške, tvrtke samo nose svoje gubitke.

7, dobra usluga

Kad smo kupiti robu, želimo visoku kvalitetu usluga. Smo zadovoljni osjećaj pripadnosti i poštovanja bude zadovoljan. Naravno, takve usluge također su vrijedne i nisu kao jednostavan kao nekoliko stotina dolara. Za Marka namještaja uživate je kabineta trgovci pedantan i sveobuhvatan pre-prodaja mjerne, prodaju montažu, redovna servisna posjeta i nikad beskrajnim humanističku brigu, posebno dobar Postprodajna usluga može podići na potrošača brige.

Hangzhou Rebon ormari co

ADD: Br. 99 Qingliu Južna cesta, Jingjiang, Xiaoshan, Hangzhou, Zhejiang, Kina

TEL: + 86-571-82193086

MB: +8613732255713

FAKS: + 86-571-82998655

E-pošta: reboncabinets@chinarebon.com