Hangzhou Rebon ormarića Co, Ltd

Hangzhou Rebon ormari Co, Ltd je jedan od najatraktivnijih profesionalnih kuhinjski ormarića proizvođača u Kini,

Dom > Vijesti > Sadržaj
Razlika između ukupne kuhinje i cijele kabinete i kontakta
- Nov 04, 2017 -

1, ukupna kuhinja je kuhinja u cjelini koja se tretira. U skladu s karakteristikama kuhinjske operacije, ormarići kao nosilac, namještaj, električni aparati, dimni strojevi, štednjaci za kuhanje, uređaji za gorenje, bazeni za vodu i druge razumne plasmane, i kuhanje, pranje, kuhanje, skladištenje i sakupljanje smeća i druge funkcije organske cjeline. Organska energija u kuhinji, gornja i donja postrojenja s razumnom kombinacijom kuhanja, neškodljivog za ljudsko tijelo, ali također mogu ukrasiti okoliš dekorativnim značajkama.

2, cijela je kabineta odvojena od kuće u smislu, prema ergonomiji kuhanja i postupaka, niz funkcija zajedno, tako da pranje, rezanje, spaljivanje, skladištenje funkcija može biti niz cijele kabineta sustava Cijela , u osnovi je dostigao razinu znanstvene i integrirane. Kabinetni sustav, uključujući ormare, zidne ormare , radne ploče i sudopere, hardverski pribor, uključujući lonce, zdjele, limenke, lonce i druge kuhinjski namještaj.

3, iz kabineta u kuhinju, cijela kabineta iz koncepta cjelokupne kuhinje nalazi se na određenoj udaljenosti, kuhinjski proizvodi koji se koriste nisu kompletni, jer nema visoko standardiziranih, neki objekti nisu kompatibilni. Cijela kuhinja predstavlja drugačiji koncept dizajna, kvalitete usluge i kvalitete života, uzimajući u obzir zidove, krovove, podove, prozore i vrata, osvjetljenje, ali i namještaj i električnu opremu u njemu, što je širi koncept.

4, preporučeni ukrasi kuhinje, prvo nacrtati standardni dizajn konačnog cilja izgradnje, koordinacije s tijelom, dekoracija jedan korak na mjestu. Kako bi se izbjegao kompletan ormarić za kupnju kuće, kako bi se izbjeglo više i složenije cjevovode, da ne bi srušili strop, pod, piljenje određeni komad, sve dok završetak dekoracija nije potpuna.

5, ako ukupna proizvodnja ormara u obzir uz upotrebu električnih aparata, okoliša i drugih čimbenika, uz uporabu napa, mikrovalnih pećnica, peći, itd. Bez obzira na boju, veličinu ili stil, odgovara kućištu , podupiranje istih, onda Pravi koncept cijele kuhinje korak je bliže.

6, Sažetak: Ukupna kuhinja je širi koncept, integrirajući više prostora, i više aparata, posuđa, ekološki čimbenici u obzir.

Izrađene ormariće ormara, zidni ormarići, visoka brojila tri kategorije, njegove funkcije uključuju pranje, kuhanje, kuhanje, skladištenje četiri. Ormarići su uglavnom benthtops, vrata panela, ormarića, kuhinjski aparati, sudoperi, hardverske komponente.

Hangzhou Rebon ormari Co, Ltd

ADD: br. 99 Qingliu South Road, Jingjiang, Xiaoshan, Hangzhou, Zhejiang, Kina

TEL: + 86-571-82193086

MB: +8613732255713

FAX: + 86-571-82998655

E-mail: reboncabinets@chinarebon.com