Hangzhou Rebon ormarića Co, Ltd

Hangzhou Rebon ormari Co, Ltd je jedan od najatraktivnijih profesionalnih kuhinjski ormarića proizvođača u Kini,

Dom > Vijesti > Sadržaj
Čvrsta drveni ormarića, kako je resetirati? Koje su mjere predostrožnosti za ormariće od masivnog drveta?
- Jul 22, 2017 -

Ormarići od masivnog drveta , Kako je resetirati? Koje su mjere predostrožnosti za ormariće od masivnog drveta?

1, obratite pažnju na čistoću održavanja površine ormara. Obložena slojem od masivnog ormarića drva, održavanje i održavanje filma osobito je važno, nakon što se film ošteti, ne samo da utječe na izgled površine, već će utjecati i na unutarnju strukturu proizvoda. Stoga uvijek trebate držati kabinetu čistom, svakodnevno s čistom mekom krpom lagano obrišite površinu prašine, s vremena na vrijeme, iscijedite suhu vlažnost mokrih pamučnih svilenih rogova na rogama prašine posvuda obrisati, čistiti suhom Meka pamučna tkanina može biti obrisana suhom, ali i na suhom nakon što je obložena tankim slojem visokokvalitetnog svjetlosnog voska, kao što je brisanje iste kože lagano obrišite sjajnu, tako da ne samo održavanje drvenih ormarića , ali i povećao To je svijetlo , Ali izbor svjetlosnog voska mora biti oprezan, ne smije koristiti kemijski sastav siromašnih kemijskih proizvoda.

2, kako bi se izbjegle tvrde ogrebotine. Nemojte dopustiti da alat za čišćenje dodiruje ormarić, obično treba obratiti pažnju, ne dopustiti da tvrdi metalni proizvodi ili drugi oružje sudaraju namještaj, štite površinu ne pojavljuju bumps.

3, kako biste izbjegli mokro okoliš. Ljeto, kao što je unutarnja plima, prikladno je koristiti tanki plastični ormar s dijelovima za uzemljenje koji su odvojeni, dok se zidni dijelovi ormara i zid održavaju na udaljenosti od 0,5-1 cm.

4, kako biste izbjegli izravno sunčevo svjetlo. Treba pokušati izbjeći vanjsko sunce na ormaru kao cjelini ili dio dugotrajne izloženosti, najbolje mjesto za postavljanje na sunce kako bi se izbjeglo izlaganje na mjestu ili s transparentnim zavjesama od tuljana odvojenih od izravnog sunčevog svjetla. Na taj način, ne utječu na unutarnju rasvjetu, ali i čine mekom za sobu dodati nekoliko toplom i romantičnom atmosferom, štiteći zatvoreni ormarići .

5, kako bi se izbjegavali alkohol, benzin ili druga kemijska otapala uz mrlje. Kabinetna površina, poput mrlja, nije teško ukloniti, možete nježno ukloniti mrlje s toplim čajem, sve dok voda nakon hlapljivih dijelova izvornika ne bude premazana malim voskom, a zatim lagano obrišite nekoliko puta da biste stvorili zaštitnu film.


Hangzhou Rebon ormari Co, Ltd

ADD: br. 99 Qingliu South Road, Jingjiang, Xiaoshan, Hangzhou, Zhejiang, Kina

TEL: + 86-571-82193086

MB: +8613732255713

FAX: + 86-571-82998655

E-mail: reboncabinets@chinarebon.com