Hangzhou Rebon ormarića Co, Ltd

Hangzhou Rebon ormari Co, Ltd je jedan od najatraktivnijih profesionalnih kuhinjski ormarića proizvođača u Kini,

Dom > Vijesti > Sadržaj
Održavanje kabineta
- Apr 24, 2017 -

1, preporuča se da stavite teške predmete u ormarić. Aktivni laminati se mogu podesiti prema gore i dolje, obratite pozornost na to da li se laminati brinu o mjestu. Viseće ormariće pogodni su za postavljanje laganih predmeta kao što su šampon, gel za tuširanje, suhi ručnici. Papirnati ručnici i ostali lagani predmeti.

2, zidni ormarići za kupaonice i vješalica ormar instaliran zid zahtijeva li nosivi zidovi. U dizajnerovom mjerenju, ako se utvrdi da nema uvjeta ugradnje, kupac prema zahtjevima dizajera, odgovarajuće pojačanje zida.

3, ormar za kupaonicu prije uporabe da bi 15 dana do 20 dana otvorio vrata ispražnjenoj, pravilnoj ventilaciji kako bi se eliminirao zaostali miris.

4, kabinet šipke i ekscentrična komad struktura, ne mijenjati i rastavljati.

5, nemojte upotrebljavati oštre predmete koji oštećuju površinu kabineta sudara;

6, ne nanesite površinu metalnih dekorativnih materijala, nemojte koristiti čeličnu žicu i druge oštre materijale za čišćenje površine metalnih predmeta; Nemojte koristiti korozivnu površinu za čišćenje tekućine.

7, nemojte povlačiti rub ruba protiv sudara, kako biste osigurali prašinu, protiv sudara, udar protiv žohara, pjevajući život vrećice kupaonice.

8, treba izbjegavati dugoročnu izravnu sunčevu svjetlost kabineta kupaonice, kako bi se izbjegla lokalna razlika u boji.

9, glatko postavljanje predmeta, teže stavke treba staviti u donji ormar kabineta ormarića; Vješalica nije lako staviti teške predmete, tako da ne uzrokuje gornju i donju stranu deformacije stresa, dok osiguravaju sigurnost procesa uzimanja i držanja predmeta.