Hangzhou Rebon ormarića Co, Ltd

Hangzhou Rebon ormari Co, Ltd je jedan od najatraktivnijih profesionalnih kuhinjski ormarića proizvođača u Kini,

Dom > Vijesti > Sadržaj
Kabinete popularne četiriju stilova ove godine
- Nov 30, 2017 -

Danas je industrija kabineta bila iz jedinstvenog razvojnog uzorka kako bi promijenila put prema razvoju, kontinuiranu tehnološku inovaciju, kontinuirano poboljšanje oblika, a ormarići izgledaju kao niz popularnih stilova. Kabineti dizajneri kroz nekoliko domaćih kabineta branda analiza, kabinet stilu je podijeljena u sljedeće četiri kategorije.

Rustikalni stil: Rustikalni ormarići uglavnom su čvrsto drvo, s prirodnim bojama i velikom upotrebom običnih materijala kao što su masivne ploče od drva i hardver. Dodatno, nježan, glatki rub, ravni, nježni proces, jednolika ljepila, kako bi se osigurala najtočnija veličina i najsloženija vještina obrade drveta.

Klasični stil: U klasičnom stilu izvan izvedbe kabineta, drevni tamnocrvenac izraziti plemenite kvalitete, detalje izrezbarene, plus plemenite boje, tako čudan i vječni pokazuju najsjajnije. Kombinacija crne i crvene boje, ne samo da pokazuje antiknu, već i kako se ne bi smjelo uklopiti u modu, u kombinaciji s drevnim ukrasom veza, ali pokazuje i okus vlasnika.

classical style cabinet

Moderni stil: moderni dizajn ormara je najidealniji, s ukrasnim umjetničkim i modnim karakteristikama ormara modernog stila u boji materijala lica, brojačem male noge, itd. Su tradicionalna i popularna kultura jezika, ona može Različite osobine od domaćeg okruženja da odgovara. Boja i stil fuzije, šipka, okvira u obliku ukrašavanja i sažeta kombinacija vrata, između tradicionalnih i popularnih, ekstravagancija bez ekstravagancije, jednostavna, ali ne i gruba.

modern style cabinets

Napredni stil: Ovaj stil karakterizira snažan kontrast boja. Jedan od crvenih ormarića, svijetle i tajanstvene. Koristite avangardne ideje za hrabro dizajniranje kako bi ljudi mogli upravljati kućanskim poslovima u svježem i čistom okolišu.

Hangzhou Rebon ormari Co, Ltd

ADD: br. 99 Qingliu South Road, Jingjiang, Xiaoshan, Hangzhou, Zhejiang, Kina

TEL: + 86-571-82193086

MB: +8613732255713

FAX: + 86-571-82998655

E-mail: reboncabinets@chinarebon.com