Hangzhou Rebon ormarića Co, Ltd

Hangzhou Rebon ormari Co, Ltd je jedan od najatraktivnijih profesionalnih kuhinjski ormarića proizvođača u Kini,

Dom > Vijesti > Sadržaj
Što je vlada?
- Jul 14, 2017 -

Što je kabinet?

Kabinet je platforma u kuhinji gdje su posuđe spremljene i kuhane. Kabinet pokraj kabineta, ormarića, stolne funkcije i svih vrsta hardverskih pribora. Kabinet je uglavnom drvena, a to je spremište za postavljanje posuđa, hrane, stranog vina i tako dalje. Ambry koristi svjetlinu zajednički višu kolekciju boja, može napraviti kuhinjski namještaj pokazuje čistu, veselu atmosferu, ambry visoke kvalitete lijepe.

Hangzhou Rebon ormari Co, Ltd je podružnica DE & E Holding Group Co, Ltd, specijalizirana za proizvodnju europskih stil kuhinja ormarića , nudi razne materijal vrata, kao što su lak, MFC, PVC, masivnog drveta i UV vrata. ISO9001 i ISO14001 certifikat tvrtke također je nagrađen s "Kina Famous Brand" i "China Top Brand" zahvaljujući stabilne i pouzdane kvalitete, kao i vodeći tržišni udio. Svi strojevi u našoj tvornici su Homag ili BIESSE brand.

Rebon ormarići su ponosni što su dobavljači kvalitetnih proizvoda za stolarske stolarije za projekte svih veličina, od velikih do manjih razmjera. Naš proizvodni asortiman, servis i tehnička znanja su bez poteškoća u industriji, a naše cijene su vrlo konkurentne. Rebon je isporučio ormare mnogim stambenim zgradama, kao i mnoge druge projekte u rasponu od 10 do 200 Apartmana / Townhouses preko 100 zemalja.

Pružit ćemo vam izvrsnu uslugu i konkurentnu cijenu, očekujemo da postanete dugoročni partner u Kini.


Hangzhou Rebon ormari Co, Ltd

TEL: + 86-571-82193086

MB: +8613732255713

FAX: + 86-571-82998655

E-mail: reboncabinets@chinarebon.com

ADD: br. 99 Qingliu South Road, Jingjiang, Xiaoshan, Hangzhou, Zhejiang, Kina