Hangzhou Rebon ormarića Co, Ltd

Hangzhou Rebon ormari Co, Ltd je jedan od najatraktivnijih profesionalnih kuhinjski ormarića proizvođača u Kini,

Dom > Vijesti > Sadržaj
Podna obloga kabineta
- Apr 24, 2017 -

Iverica

Najčešći je za neke jeftine stolove računala i namještaj i kuhinjski pribor, niske cijene, obrađuju obrada drveta otpada, velika apsorpcija vode, iz rupa s sučeljem, rub ploče se može identificirati. Proizvođači se često izrađuju pričvršćenim na ispitni papir, furnir, plastičnu kožu, rub s drugim materijalima, omatanje, a zatim izrađeni od obojenih obrada boje. Loši proizvođači i distributeri često se temelje na stvarnom učinku lažnih, prema kupcu sirovina koji ne razumiju, da takvi proizvodi djeluju kao proizvodi od masivnog drveta.

Blockboard

Češći u nekim jeftinim ili visokokvalitetnim drvenim namještajem, jer je izrađen od masivnog šivanja, ali i od različitih drvenih vrsta, cijena je drugačija, tlačna sposobnost zbog drveta i proizvodni proces vrlo je različit, ako Površinska boja je učinjena dobro, izloženost i vlaga će ispucati.

MDF

Češće u nekom običnom računalnom stolu i uredskom namještaju, kućnom namještaju, za unutarnju dekoraciju izložbenog prostora, vodonepropusna vlaga nije idealna. Jednostavan za širenje pukotine, ne može se koristiti u kupaonici više od mokrog okoliša. Ali neki loši proizvođači i trgovci često su pričvršćeni s furnirnim MDF proizvodima da se pretvaraju da su obmanjujući potrošače.

...