Hangzhou Rebon ormarića Co, Ltd

Hangzhou Rebon ormari Co, Ltd je jedan od najatraktivnijih profesionalnih kuhinjski ormarića proizvođača u Kini,

Kuhinjski ormarići od PVC kovanog drveta

Kuhinjski ormarići od PVC-a s drvenim zrnima Iz novih domova do renoviranja, pojedinačnih ormara do velikih zbivanja ili komercijalnih ureda u maloprodaji, Rebon ormari imaju sposobnost i stručnost da premaše vaša očekivanja i zadovoljavaju vaš proračun. PVC uključuje ravno drvo žita / podignuta drva ...

Pošaljite upit
Detalji o proizvodu

Kuhinjski ormarići od PVC kovanog drveta

Od novih domova do renoviranja, pojedinačnih ormara do velikih zbivanja ili komercijalnih ureda u maloprodaji, Rebon ormari imaju sposobnost i stručnost da premaše vaša očekivanja i zadovoljavaju vaš proračun.


PVC sadrži ravne drvene zrnce / podignuto drveno zrno / visoki sjajni stilovi. Temeljni materijal je MDF, koji se može izrađivati u različitim bojama, ali cijena je samo 1/3 masivnog drveta. Klijenti koji žele moderan stil drva, ali jeftina cijena, PVC kuhinjski namještaj će biti prva opcija.

Mi smo ovdje kako bismo vašu kuhinju pružili dodatnu udobnost prema vašem ukusu, dizajnu i stilu. Imamo više od 100 dizajnnih nijansi. Izrađujemo vanjske obloga neprimjerene vrste kao što su otvori, klupe, klizna itd., To je prilagođeni kuhinjski ormarić tako da možete ispuniti svoju procjenu, kako vam se sviđa.


Koristimo i druge srodne proizvode kao što su ladice za održavanje ploča, naočala, plovila, pribora itd., Što će uštedjeti dodatno mjesto, kao i da će dati pristojan izgled.

Nudimo atraktivne troškove za posluživanje i zadovoljenje svih vrsta klijenata. Za izravni pregled posjetite našu web stranicu koja će vam pomoći da dajte pregled.


3333.jpg7bi.jpg
0(001).jpg2.jpg
Srodni proizvodi
Upit