Hangzhou Rebon ormarića Co, Ltd

Hangzhou Rebon ormari Co, Ltd je jedan od najatraktivnijih profesionalnih kuhinjski ormarića proizvođača u Kini,

Dom > O nama

Hangzhou Rebon ormari Co, Ltd je podružnica DE & E Holding Group Co, Ltd, koji se nalazi u Jingjiang industrijskoj zoni Xiaoshan Distrikta, Hangzhou City, Zhejiang Province, samo 10 minuta od Hangzhou International Airport.

厂房全景_编辑.jpg


To je velika modernizirana poduzeća koja su specijalizirana za proizvodnju kuhinjskih ormara u europskim stilovima, nudeći različite materijale poput laka, MFC, PVC, masivnog drveta i UV vrata. ISO9001 i ISO14001 certifikat tvrtke također je nagrađen s "Kina Famous Brand" i "China Top Brand" zahvaljujući stalnoj i pouzdane kvalitete, kao i vodeći tržišni udio. Svi strojevi u našoj tvornici su Homag ili BIESSE brand.

2(001).jpg5(001).jpg
6(001).jpg7(001).jpg


Rebon ormarići ponosni su što su dobavljači kvalitetnih proizvoda za stolarske stolarije za projekte svih veličina, od velikih do manjih razmjera. Naš proizvodni asortiman, servis i tehničko znanje nedvojbeno su u industriji, a naše su cijene vrlo konkurentne. Rebon je isporučio ormare mnogim stambenim zgradama kao i mnogim drugim projektima u rasponu od 10 do 200 apartmana / kuća preko 100 zemalja.


Pružit ćemo vam izvrsnu uslugu i konkurentnu cijenu, očekujemo da postanete dugoročni partner u Kini.